102 éves Danubius Hotel Astoria

Telefon: 
+36 18 896 000

Tradíció és stílus. Ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a középkori városfalak helyén épült Danubius Hotel Astoria, mely Budapest legpatinásabb szállodája. Az Astoria szálló a Danubius Hotels szállodalánc tagja, ezen belül a Classic Collection brand ékszerdoboza. A jelenleg hatemeletes, 138 szobás és négycsillagos szálloda 1914. március 14-én nyitott meg.

102 éves Danubius Hotel Astoria – Felfedezések éjszakája

Az idén százkét éves, regényes Astoria, a Belváros ikonikus szállodája történelmi épületsétával, kiállítással és a Honfoglalás a gasztronómiában büfévacsorával várja a látogatókat. A magyar történelem során többször főszerepet játszó Astoria épülete maga is muzeális. Enteriőrjében, utánozhatatlan hangulatában a 102 év alatti számos felújítás után is megőrizte egyediségét, különleges atmoszféráját. A márványborítású falak és a műkincsek tárháza az Astoria százegy évének felfedezését kínálja a Múzeumok Éjszakáján. Az első 102 vásárlónak, aki az Astoria Recepcióján veszi meg karszalagját, egy archív fotóból készült Astoria képeslapot adunk ajándékba. SZÉP kártyát elfogadunk. A PROGRAMOK ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTTEK!

Programjaink

18:00 - 23:00
|kiállítás
TÁJÉKOZTATJUK A KEDVES LÁTOGATÓKAT, HOGY AZ ÉPÜLETSÉTÁK ÉS A KAMARAKIÁLLÍTÁS IDŐPONTJAI ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL MÁR BETELTEK! A... Tovább »
18:00 - 23:00
|attrakció
TÁJÉKOZTATJUK A KEDVES LÁTOGATÓKAT, HOGY AZ ÉPÜLETSÉTÁK ÉS A KAMARAKIÁLLÍTÁS IDŐPONTJAI ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL MÁR BETELTEK! A... Tovább »
19:00 - 23:00
|gasztronómia
Kulináris felfedező útra várja a Café Astoria Restaurant a Múzeumok Éjszakája látogatóit. A rendkívüli büfévacsora menüsora a... Tovább »